dimarts, 20 de novembre del 2012

32 MARATÓ DIVINA PASTORA VALENCIA

El passat diumenge 18 de novembre es va celebrar la 32 edició de la marató ciutat de València DIVINA PASTORA.
A les 9 del matí, amb un poc de retràs per una eixida en fals, es va donar inici a una gran cursa en molts aspectes.
En primer lloc, el dia va ser magnífic per córrer amb una temperatura perfecta , ni mica d'aire però amb un poc d'humetat ambiental.
En segon lloc el recorregut era completament pla i en tercer lloc l'animació dels carrers va ser espectacular, més de 50 punts amb grups de rock, bandes, etc i moltíssima gent pels carrers animant als corredors/es.

El nostre club va participar amb huit membres, i tots ells van fer molt bona cursa, fins i tot alguns lessionats.
Enhorabona a tots i totes, a seguir i fins l'altra.
De moment sols tenim la classificació , més endavant vorem algunes imatges dels components.