dijous, 11 d’abril del 2013

37 MARATÓ DE PARIS

El passat 7 d'abril el nostre club va disputar la primera marató fora de les nostres fronteres.
Més de 40.000 corredors/es van pendre l'eixida en L'avenida dels Champs-Élysées i com bé diu el titular de l'Equipe, 38.690 guanyadors van arribar a la meta situada en l'Avinguda  Foch de la ciutat de Paris. Més de 1500 corredors que van pendre l'eixida  no van poder acabar la cursa.
Entre eixos 38.690 guanyadors estaven els nostres 5 companys del club, que tot i fer una cursa més bé turística com ara veureu per les fotografies, van arribar a meta entre els el 17.000 primers.
Córrer pels carrers d'una ciutat tan impresionant com Paris és una experiència meravellosa i repetible.

Aquest és el recorregut que van fer els 5 companys amb els temps de pas pel 10, 21 i 42