dimarts, 18 de novembre del 2014

34 MARATÓ CIUTAT DE VALÈNCIA

El passat 16 de novembre es va celebrar la 34 Marató de València amb gran èxit de participació. 13000 participants en la marató i 8000 en el 10K.
Com sempre els carrers de València molt animats i un dia espectacular per córrer, tot i que feia un poc de vent .

L'eixida des de la ciutat de les arts i les ciències i l'arribada al mateix lloc fan que la marató de València siga més lluidora.

En la foto que encapsa-la aquest article es pot veure al guanyador d'aquest any, que no va poder batre el record de la prova però es va quedar en portes. L'any que ve serà.

El nostre club va estar present en 4 magnífics corredors, inclús en dos d'ells novençans, Vte Chesa i Vte Estevez. Enhorabona a tots quatre.