diumenge, 26 d’abril del 2015

IX VOLTA A PEU EL VERGER 2015

El passat 18 d'abril El club Atletime Sense Pressa ilAjuntament del Verger van organitzar la IX Volta a Peu a El Verger amb gran èxit de participació tant en les curses infantil ( més de 400 xiquets i xiquetes del Verger i de la resta de la comarca) com en la cursa gran amb 1449 corredors/es arribats a línea de meta.
La cursa va trancórrer amb tota normalitat, amb el recorregut ja conegut dels últims anys.

Pel que fa al club entem contents i molt agraïts a tots els que ens han ajudat a que en aquest primer any haja sorgit tot bé, especialment al companys de Rodes Amples i com no a l'Ajuntament, policia Local, Protecció civil i a tota aquells amics i veïns que ens han oferit la seua ajuda, GRÀCIES.
Menció especial a totes les empreses que han participat amb el patrocini d'aquesta volta a peu i que de segur sense elles haguera estat impossible:

Esperem que en els propers anys siga igual o millor.

Els guanyadors absoluts:
Fernando Escriva Vidal del CA Miramar Fent cames amb untemps de 33:33 i ritme de 3'21 el KM
i en la categoria femenina Mª Isabel Ferre Castell del C:A: Llebeig de Xàbia amb un temps de 37:49 a 3'47 el KM

Res més que comentar d'aquest primer sols deixar-vos aquest record fotogràfic dels millors moments:

L'any que ve més però no millor per que és impossible , com bé diu un periodiste molt famós......