dimarts, 28 d’octubre del 2014

Medía Marathón de Mora de Rubielos

El passat dissabte 25 d'octubre es va celebrar la XIX mitja Marató de Mora de Rubielos.
Cursa dura per l'orografia del terreny però a més aquest any hem incorporat les altes temperatures que hi havien a l'hora de l'eixida , les 16'45 de la vesprada.
La cursa, de doble recorregut, ix del centgre del poble i després d'un km per dintre de la localitat , encara direcció a Cabras, poble situat a 10 km de Mora.
Pot ser per aixó, el nombre de participants sempre és molt baixet, més si pensem en els nombres de la nostra volta a peu. Concretament vam arribar a la meta 108 corredors/es.

01:53:00, Martí I Escobar, Joanba

En resum cursa diferent que ens permet passar un cap de setmana per les terres de Terol gaudint de la seua gastromia.