diumenge, 25 de setembre del 2016

NOU EQUIP GESTOR DEL SENSE PRESSA



El passat divendres 16 de setembre es va celebrar reunió ordinària del Club a la seu social.

Entre el temes principals :
1.- Presentació dels comptes de l'any anterior
2.- Exposició de la memòria de la X cursa El Verger
3.- Actualització de l'equip gestor per a aquest any
4.- Precs i preguntes.

Presentats els comptes i la memòria de la X cursa El Verger, es va actualitzar l'equip gestor amb la incorporació de Miguel Ferrer i Maria Cabrera. Ànims i força .

Una de les primeres idees del nou equip ha estat iniciar entrenaments en grups:



Els dimarts i dijous de cada setmana a les 19.15 h i des de l'Aditori de l'Escola de Música de l'Associació Musical El Verger, es faran eixides per grups atenent al ritme. La idea és aconseguir que totes aquelles persones, siguen socis del club o NO, pugen iniciar-se en aquesta activitat física que resulta tan saludable i gratificant. Pot ser una forma de perdre la por per aquelles persones que pensen que soles no podran.

 Des del club esperem que tinga una bona acollida i que el primer dimarts 27 de setembre siga l'inici d'una gran amistat, com diria algú.

Ànim a tots i totes aquells que esteu a punt d'iniciar-vos en aquest món.

El recorregut marcat inicialment serà d'uns 4km
 Tots els dies , a les 19.15 h es farà un xicotet escalfament i a continuació, per grups de ritmes parells, iniciarem, la marxa.
Cada grup estarà acompanyat , al menys,  per un membre veterà del club per tal d'ajudar un poc.

Pel que fa als ritmes, ningú ha de patir ja que hi haurà  ritmes per a tots els participants , fins i tot per aquells/es que no han corregut mai i hauran de caminar algunes vegades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

10 K nocturn Gandia 2022

El dissabte 4 de juny es va celebrar a Gandia el 10 K Nocturn. Allí va estar present Miguel Ferrer i va "trencar" el crono. Una ...