divendres, 25 de maig del 2012

DIA DEL CLUB - FI DE TEMPORADA 2012

Com ja és costum en els darrers anys, en arribar aquestes dates celebrem la fi de la temporada, tot i que  no anem a parar de córrer.
Aquest any el dia triat serà el proper dissabte 2 de juny, aprofitant que hi ha un buit en el calendari de la comarcal.
Aquest dissabte 2 de juny, començarem el dia cap a les 7'30 hores per fer un entrenament de club. Ens veurem a la càbila del ABUBEKERS, lloc de reunions, i eixirem camí de Dénia per l'antiga via del tren a un ritme que puga'm anar tots sense patir massa. El quilometratge es decidirà en eixe mateix moment, l'any passat va ser d'un hora en total.
En acabar dutxa i esmorzar al bar del Mellat, ací si que no posarem límit de temps ni de km ( qui diu km diu cerveses, mistela ......).
Ja per la vesprada-nit , sobre les 22 hores , pujarem al bus  que estarà en la Plaça de Jaume I del Verger i anirem a sopar al restaurant BB de la pròpia localitat, on degustarem , a més d'uns entrants, la carn a la brasa típica d'aquest lloc. Tot això amerat amb els millors caldos del terreny. Per acabar la nit el bus ens portarà cap allà on la gent crega convenient.

El preu d'aquest oferta culinària rondarà els 25 euros anb una copa. Per confirmar l'assistència i el nombre de places cal comunicar-ho amb temps suficient.

Animeu-se,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

10 K nocturn Gandia 2022

El dissabte 4 de juny es va celebrar a Gandia el 10 K Nocturn. Allí va estar present Miguel Ferrer i va "trencar" el crono. Una ...